Sunday, December 12, 2010

Veckans träning
Den här veckan har jag ju inte alls fokat på träning men idag bokade jag och Helle in ett löparpass i Pålsjöskog. Det var riktigt isigt och extreme, men såå galet skönt! Man får helt enkelt bara anpassa sig, det blev 5 km. Jontas var också med så vi var ett riktigt gott gäng! Nu blir det lite städning och sen väntar söndagsmiddag på Eskil, mysigt!
Nya löparstället fick absolut godkänt! Kände mig snabb.

5 comments:

  1. Du är duktig Louise! Helt rätt med träninsfri vecka om DU känner för det:-)

    Håller med om löpspåren i Pålsjö, men jag skulle nog inte kalla det extremt utan livsfarligt..

    Ha det gott// Palle

    ReplyDelete
  2. Hmm Palle, det har du kanske rätt i! Jag har ont i mina ben på ett konstigt sätt, kanske för att man spände sig annorlunda när man sprang på is :) Hur går det för dig med alla dina pass?! Och Krille verkar ju ha blivit löparsugen - heja oss!

    ReplyDelete
  3. Åh vad jag är nöjd med vår insats. Känner det redan i benen.. tror också att vi spände oss på något sätt. Nya tag nästa vecka, gillar våra rundor så dant! Puss

    ReplyDelete
  4. Jo tack det går framåt. Just nu är det mycket simning och spinning. Men löpning är fortfarande nr UNO:-) Det är kul, skönt och fantastiskt bra träning...

    Ja Krille har kommit igång bra, synd vi aldrig kan träna tillsammans!

    Men hur blev det med din och min runda????

    Ha det.

    P.s hälsa Fredde att vi har oljat in vårt köksbord och det är som nytt:-)

    ReplyDelete
  5. Men Palle! Vi kan ju ta tag i det och träna tillsammans, det hade jag gärna gjort! Fredde kan vara barnvakt i jul så kan vi andra tre ta en tur. Deal?! Kram till er!

    ReplyDelete