Saturday, June 26, 2010

WE LOVE VEGAS!

Rullade in i denna mäktiga stad runt kl. 21.00 ikväll (läs igår!) och känslan går nog inte att beskriva. Det myllrar av folk, lampor och stora hotell - alltså BIG HOTELS! Jösses vad coolt! Vi checkade in på Trump Hotel och bor på 50:de våningen men maffig utsikt. 


Kvällen som inte började förren runt elva har bestått av en tur upp i loungen på tornet Stratosphere (fy vad läskigt det var, tur att vi inte hade bokat några karusellturer här uppe - jo det finns tre galna här!) och sen vänner besökte vi casinot på samma ställe. Ingen storspelare här inte men försöka får man ju - första gången: vi betalar vars 10 dollar på roulette och jag sätter allt på ett nummer, Fredrik rynkar lite och frågar om jag verkligen ska sätta allt på endast ett nummer?! Jo det skulle jag...har ju ingen aning vad jag gör så varför krångla?! Det är kul att spela när man drar hem 350 dollar! 350 dollar - jodåsåatthee! Pappa, du sa väl att vi skulle föröka slå dig :) Det är gjort och vi är nöjda.


Så här ser det ut...

Bergochdalbanan på hotell New York New York har vi planer på att åka!



Flamingo pappa! Känner du igen det?!

Nu ska jag knoppa in bredvid Fredrik. God natt och hoppas att ni alla har haft en riktigt härlig Midsommarafton! Kram från oss!

3 comments:

  1. 250 dollar...det är ju nästan en iPad till mig ;D

    ReplyDelete
  2. Så kul med Vega!
    Nu när man läser bloggen så e det nästan så man tycker det är sorgligt för er skull att du ska åka hem. Ni verkar ju ha haft det helt underbart. Men det bästa för oss här hemma är ju att du kommer hem. Ha det nu så mysigt så ses vi om några dagar. Puss

    ReplyDelete
  3. Låter som att ni hade det magiskt i Vegas och nu är du nog snart på väg hem. Ska bli himla kul att få hem dig igen. Fredrik, hoppas att den sista tiden i San Diego blir fin fin med.
    Linnea

    ReplyDelete