Saturday, April 24, 2010

SOMRIG FREDAG

Vi åkte till stranden igår eftermiddags för en löptur mellan Mission beach och Pacific beach t/r. Det var varmt, svettigt, jobbigt men ändå skönt efteråt! Extra jobbigt var det när man såg allt folk längst med vägen som hängde i sina strandvillor och firade fredagen

Innan vi drog hem kände vi på det iskalla vattnet och tog en tur med bilen i Pacific beach. Det skulle vi inte ha gjort! Halvvägs hem säger bilen ifrån (då är vi längst ut i mitt filen på motorvägen!) och vi klarar precis att ta oss över till högerfilen innan bilen stannar. Vi fick motorstopp...hej och hå! Fredrik hoppar över ner till nästa väg och springer och köper bensin medans jag och K sitter kvar. Efter kanske åtta minuter stannar det en bil och en man från typ high-way-patrol kommer fram till oss - folk hade ringt och han skulle bara kolla vad som hänt. När vi sa (lite skamset!) att vi inte hade bensin så sa han - men då kan jag fylla på så att ni kommer iväg - och detta mina vänner var gratis!! Det var en gratis service i landet där dom tar betalt för allt! Så efter påfyllning av både världens snällaste amerikan och Fredrik så kunde vi fortsätta hem. 

Väl hemma så åkte vi och storhandlade och sen blev det riktigt fredagsmys med god mat, gott att dricka och Så ska det låta! Hoppas att ni alla har en trevlig helg!

No comments:

Post a Comment