Monday, April 26, 2010

AT THE BEACH

Den strålande solen i El Cajon gjorde oss sugna på playan - ni kan tro att vi blev snopna när PB bjöd på dis. En löptur längst med stranden värmde oss lite! Det var dock ändå mysigt med en mini-utflykt. Hemma igen lagade vi tacos och har precis avslutat ett parti kort - haha, jag var skitbra och det gjorde F lite fundersam :) Nu sitter vi båda vi köksbordet med varsin bok och ska plugga en timme innan det är dags för sängen. Kram på er!

1 comment:

  1. Hellooo!!
    Jag tog mig en liten sneak peak på er blogg!! Försöker egentligen hålla en strikt policy om att inte surfa på jobbet, men eftersom lunchen blev en kortis fanns lite tid kvar!!

    Behövde en liten Louise och Fredrik injektion. Ni är så söta och ser ut att ha det sååå kul. Jag önskar att jag också kunde komma och hälsa på! Såg att det närmade sig för Johanna och Björn. Va kul!!

    Idag har iaf Erik fixat så att vi nom en vecka ska få internet i lägenheten...woohoo va glad jag är för det! Då kan vi äntligen skypea igen. Har nästan gått en månad! NOT GOOD! Längtar efter lite snackis!

    Hoppas att skola och allt fortfarande är toppen! Kör hårt och jag ser fram emot juli när L komemr på besök i Stockholm.

    Älskar er!! Många pussar Carro

    ReplyDelete