Tuesday, February 16, 2010

CHECKRIDE






Kolla - han gjorde det! F klarade sin checkride igår vilket betydde skumpa och bad i en iskall pool, tur att det var 30 grader varmt i solen! Idag har han fått något att sätta på axlarna och det ser riktigt snyggt ut. Nu har han sitt certifikat så att säga! Han är duktig han, min underbara pilot. Nu måste jag ta tag i min presentation jag ska ha imorgon så att jag kan komma ut i solen! Ha en fin tisdag kväll allihop!

3 comments:

  1. Ååååååååååååå GRATTIS FREDDE!! Fy fan va du e bra! Kan tänka mig att det blänker järnet på axlarna...det är ju det vi tjejer gillar. Litta bling bling i vardagen! Härligt!! En äkta pilot alltså den där Mr Karoliusen. Jag säger det igen: Yo no soy marinero, yo no soy marinero - Soy capitan, soy capitan, soy capitan...ba ba bamba, ba ba bamba!

    Grattis igen! Hoppas ni har det toppen. Här hemma går dagarna snabbare än snabbast. Erik är i Tyskland och jag är ute och dricker vin varje kväll. Oj oj!! Hahahhaaa...som jag saknar er och oboy va vi ska slå runt med er när ni kommer upp! Lovley!

    Njut i solen, här e det kallt som in i norden!

    Poss

    ReplyDelete
  2. hahaha gött snack :D...kanske han kan flyga hem med mitt paket? :P..

    ReplyDelete