Sunday, January 31, 2010

FOKUS

Tystnaden är totalt på Hart Drive idag. Det enda som hörs är tickandet från de tre klockorna vi har i vardagsrummet/köket och jag vågar knappt skriva på datorn, rädd att det låter för mycket. Idag PLUGGAR vi.

3 comments:

  1. Hallååå på er pluggisar!!

    Känns som jag också är tillbaka i skolan, sitter och researchar och gör en branschanalys över storköks-utrustnings-marknaden. Puh!! Rapport och power point. Fast jag gjort det tusen gånger känns det jättesvårt!! Men jag kämpar på.

    Nu sitter jag på ett hotellrum i Örebro. Har varit i korvfabriken och fått färdigmald färs i huvudet. Oj oj va löpande-bandet-principen går undan! Men det var kul och se. Två rökta ringar med fick jag med mig hem också. Undra om dem blir min middag...eller ska jag bege mig ut på stan och äta solo??

    Hade egentligen tänkt hälsa på kusin Jenny...men hon hade tydligen kräksjukan förra veckan och den är jag itne intresserad av att få. Så solo it is! Ska googla och se vad Örebro har att erbjuda!

    Ni verkar ha det såå bra saknar er massor. På onsdag kommer mamma på besök. Ska bli supermysigt. Ja, förresten..var ju å såg David igår. Det var en bra softis konsert!!!! Jag lägga upp bilder på bloggen när jag kommer hem till sthlm. Annars inget nytt!!

    Puss på er! CARRO

    ReplyDelete
  2. Hej hjärtat
    Gick det bra att plugga i tystnaden?
    Här på vändan är det snö och kallt, vi eldar på hög tryck.
    S & jag var och åt hos mormor, vilket gladde momor mycket. Har du fått brev från di tre gamle. Bra jobbat att gå ut från shoppning huset utan kassar.
    puss&kram mamma pappsen hälsar

    ReplyDelete